Buka PDF ke PS, tambah dokumen dan pilih halaman untuk dieksport. PS membekalkan deskripsi halaman PostScript untuk aliran kerja yang memerlukan format tersebut.
Buka PDF dan pilih halamannya
Tambah PDF anda dan semak pratonton. Biarkan julat halaman kosong untuk mengeksport setiap halaman, atau masukkan julat seperti 1-3 atau senarai seperti 1, 4.
Contoh kami merangkumi kesemua empat halaman. Hadkan pilihan apabila anda hanya memerlukan ilustrasi atau helaian tertentu.
Tetapkan putaran output
Kekalkan putaran pada 0° untuk mengekalkan orientasi halaman sedia ada, seperti dalam contoh. Pilih sudut lain yang ditawarkan jika aliran kerja penerima memerlukan halaman yang diputar.
Pilih Mula untuk menjana fail. Penukaran mengekalkan kandungan vektor jika boleh; kandungan yang memerlukan rasterisasi menggunakan 200 DPI.
Muat turun dan periksa fail asli
Satu halaman yang dipilih menghasilkan satu fail PS. Berbilang halaman menghasilkan fail ZIP dengan satu fail bagi setiap halaman. Muat turun dan ekstrak arkib tersebut sebelum membuka fail dalam aplikasi yang serasi.
Periksa fon, garis nipis, warna dan objek telus dalam aplikasi penerima. Contoh empat halaman kami menghasilkan empat fail PS berasingan; ia tidak menggabungkan halaman tersebut menjadi satu output berbilang halaman.
Soalan lazim
Adakah saya akan mendapat satu fail PostScript untuk keseluruhan dokumen?
Alat ini mencipta satu fail PS bagi setiap halaman yang dipilih. Memilih beberapa halaman akan menghasilkan fail ZIP bagi fail-fail tersebut.
Bagaimanakah cara saya menukar PS kembali kepada PDF?
Gunakan PS ke PDF. Semak hasil selepas proses pusingan kerana penukaran format boleh mengubah dokumen.
Cubalah dengan dokumen anda
Semak hasil, kemudian simpan versi yang anda perlukan.

